The Living, Winebar & Lounge, een nieuwe hotspot in hartje Brussel

Niet zomaar een winebar of een restaurant. The Living, Winebar & Lounge is een huiselijke en inspirerende ruimte in het hart van het Pillows Grand Hotel Place Rouppe. Met een ongedwongen sfeer die uitnodigt om te genieten van een glas Ruinart champagne voor het diner of een lekker glaasje Verdil Just Fucking Good Wine met vrienden of collega’s na een lange werkdag.

The Living, Winebar & Lounge staat voor een totaalbeleving: je proeft er de heerlijkste ongecompliceerde en toch verfijnde gerechten bereid door chef-kok Trung Hoang-Dat* terwijl je nipt aan een uitstekend glaasje wijn van de voortreffelijke wijnkaart en wegdroomt in het hedendaags interieur met ingetogen chique materialen, gezellige zithoekjes en een prachtige open haard. En in de zomermaanden wacht het uitnodigende en afgeschermde terras aan de voorzijde van het hotel met uitzicht op het dynamische Rouppeplein. 

De wijnkaart biedt een ruime keuze aan wijnen per glas of per fles. Wijnliefhebbers kunnen genieten van de bekende klassiekers uit landen als Frankrijk, Spanje en Italië maar ook boeiende kleinere wijnhuizen ontdekken zoals de biowijnen van het huis Neleman. Of je nu kiest voor een veggietaartje, een vers bereid kabeljauwhaasje, een zoetigheid of een charcuteriebord, onze specialisten weten perfect welke wijn past bij jouw gerecht. En vice versa. 

Leuk weetje: alle wijnen kunnen ook aangekocht worden voor 15 euro minder dan de op de kaart vermelde prijzen.

* De keuken wordt geleid door chef-kok Trung Hoang-Dat. Na zijn opleiding aan de Spermalie Hotelschool te Brugge, verdiende deze West-Vlaamse chef zijn sporen bij onder andere Alain Ducasse in The Dorchester 3* in Londen, Va Doux Vent 1* in Ukkel en La Durée 2* in Izegem.

Over Pillows Hotels

Het boutique hotellabel Pillows Hotels, onderdeel van International Hotel Management Group, is ontstaan vanuit de gedachte en overtuiging dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community waar gasten in een huiselijke en persoonlijke omgeving verblijven. Waar de gast zelf bepaalt wanneer hij eet en waar hij de keuze heeft van een volledige maaltijd tot kleine gerechtjes, en meerdere (gezonde) tussendoortjes gedurende de hele dag of nacht: clockless eating (24/7). De drie inmiddels geopende Pillows hotels in Amsterdam, Brussel en Zwolle (NL) krijgen lovende kritieken van hun gasten. Pillows Grand Hotel Place Rouppe opende haar deuren op 8 september 2017 en werd in januari door TripAdvisor uitgeroepen tot beste hotel van Brussel. Sinds 6 oktober 2018 heet het Pillows Grand Hotel Reylof in Gent zijn gasten hartelijk welkom en in 2020 opent Pillows Amsterdam Mauritskade haar deuren.  

Pillows Hotels