Pillows Grand Hotel Reylof groovet met Gentse DJ Kuryakin

Het is vrijdag. Gisteren waren we nog moe van de werkweek. Vandaag switchen we resoluut naar weekendmodus. We zijn klaar om te genieten van de beste muziek en de lekkerste cocktails.

Story image

The Living Bar & Bistro.

Vanaf nu draait de bekende Gentse DJ Kuryakin iedere eerste en derde vrijdag van de maand in The Living Bar & Bistro in Pillows Grand Hotel Reylof. Neem bij het binnenkomen de imposante draaitrap naar The Living en geniet in het elegante interieur van de bar van een groovy avond op de beste tunes van DJ Kuryakin die steevast kiest voor een mix van funk, disco, r&b en jazz. Een moment om te relaxen, de stress van de werkweek af te schudden en te genieten van verrukkelijke drankjes!

 

 

Over Pillows Hotels

Het boutique hotellabel Pillows Hotels, onderdeel van International Hotel Management Group, is ontstaan vanuit de gedachte en overtuiging dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community waar gasten in een huiselijke en persoonlijke omgeving verblijven. Waar de gast zelf bepaalt wanneer hij eet en waar hij de keuze heeft van een volledige maaltijd tot kleine gerechtjes, en meerdere (gezonde) tussendoortjes gedurende de hele dag of nacht: clockless eating (24/7). De drie inmiddels geopende Pillows hotels in Amsterdam, Brussel en Zwolle (NL) krijgen lovende kritieken van hun gasten. Pillows Grand Hotel Place Rouppe opende haar deuren op 8 september 2017 en werd in januari door TripAdvisor uitgeroepen tot beste hotel van Brussel. Sinds 6 oktober 2018 heet het Pillows Grand Hotel Reylof in Gent zijn gasten hartelijk welkom en in 2020 opent Pillows Amsterdam Mauritskade haar deuren.  

Pillows Hotels