Anna Rollema nieuwe General Manager Pillows Grand Hotel Reylof Gent

Anna Rollema
Anna Rollema

Brussel, 25 maart 2019 – Pillows hotels heeft de aanstelling van Anna Rollema als nieuwe General Manager Pillows Grand Hotel Reylof aangekondigd. De Nederlandse Anna Rollema beschikt over bijzonder veel ervaring in de hotelsector, zowel in haar geboorteland Nederland als in Frankrijk waar ze jarenlang heeft gewerkt en gewoond. 

Loes Dingemans, algemeen directeur IHMG (International Hotel Management Group) licht toe: "Wij zijn bijzonder blij dat Anna aanvaard heeft om het Pillows Grand Hotel Reylof in Gent te leiden. Met haar ruime internationale ervaring in de hotelsector is zij zonder twijfel de geschikte leidersfiguur om onze vierde Pillows vestiging een vliegende start te bezorgen."

 Anna Rollema begon haar carrière in de Parijse hotelwereld en leidde vervolgens hotels in Portugal en Marokko. In 2017 keerde ze terug naar Nederland om er het allereerste Pillows hotel met veel succes op de Amsterdamse markt te zetten. Vandaag aanvaardt ze maar wat graag de uitdaging om van Pillows Grand Hotel Reylof in Gent de referentie op de Belgische hotelmarkt te maken. 

Anna licht toe: “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier het Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam geleid. Ik vind het bijzonder belangrijk om mij goed te voelen bij een product waar ik in geloof en volledig achter sta. En ons Gents hotel is wat dat betreft een absolute voltreffer: een hotel met een “ziel” met een perfecte balans tussen klassiek, vintage en modern en dit in een waanzinnig mooie, inspirerende stad.  Ik ga dan ook met veel overtuiging de uitdaging aan om samen met mijn team de leiderspositie van het Pillows Grand Hotel Reylof in Gent nog te verstevigen."

 

Over Pillows Hotels

Het boutique hotellabel Pillows Hotels, onderdeel van International Hotel Management Group, is ontstaan vanuit de gedachte en overtuiging dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community waar gasten in een huiselijke en persoonlijke omgeving verblijven. Waar de gast zelf bepaalt wanneer hij eet en waar hij de keuze heeft van een volledige maaltijd tot kleine gerechtjes, en meerdere (gezonde) tussendoortjes gedurende de hele dag of nacht: clockless eating (24/7). De drie inmiddels geopende Pillows hotels in Amsterdam, Brussel en Zwolle (NL) krijgen lovende kritieken van hun gasten. Pillows Grand Hotel Place Rouppe opende haar deuren op 8 september 2017 en werd in januari door TripAdvisor uitgeroepen tot beste hotel van Brussel. Sinds 6 oktober 2018 heet het Pillows Grand Hotel Reylof in Gent zijn gasten hartelijk welkom en in 2020 opent Pillows Amsterdam Mauritskade haar deuren.  

Pillows Hotels